Deze week was een mindere week voor mij. Woensdag ben ik weer bij de fysiotherapeut geweest en hier hebben we het over een aantal dingen gehad. Mijn terugval is erg en ik ben bijna weer terug bij waar ik begonnen was. Het enige verschil met toen is dat ik mij nu niet zo ziek voel als hoe ik mij toen voelde. Als ik mij wel weer zo ziek begin te voelen, moet ik gelijk aan de bel trekken.

 

Ik had vragen over mijn saturatie, omdat deze onstabiel is en 2 weken terug was die ook echt heel laag. Hij vertelde mij dat ik dit echt goed in de gaten moet blijven houden en dat als het vaker voorkomt er toch iets van verder onderzoek moet komen. Bij deze vraag kwam ook gelijk mijn zomerstage kijken. Hij raadde mij sterk af om mijn zomerstage te gaan lopen en dat mijn lichaam dit echt totaal niet aan zou kunnen. Het is te intensief voor mij en dit zou mijn terugval alleen maar verergeren. Ik heb dus samen met school het besluit genomen om niet op zomerstage te gaan en mij volledig op mijn herstel en volgend schooljaar te focussen.

 

Hiernaast hebben we het gehad over het vaccin en of dat een optie was voor mijn herstel. Het vaccin kan namelijk 20-30% helpen om te herstellen. Hij vertelde mij dat ik even langs de huisarts moest gaan om het hierover te hebben en of ik voorrang kon krijgen om gevaccineerd te worden. Ik heb donderdagochtend gelijk naar de huisarts gebeld om een afspraak te maken. Vrijdagochtend kon ik langskomen. Ik had de situatie uitgelegd en hij kon het zelf ook teruglezen over hoe het nu met mij ging. Ik vroeg hem dus of ik voorrang kon krijgen voor een vaccinatie, maar helaas mag dit niet en moet ik dus wachten tot ik aan de beurt ben. Ook hij begon over mijn saturatie en vertelde mij dat ik dit echt in de gaten moet blijven houden. Dat mijn saturatie nu twee keer zo laag is geweest, is niet goed.

 

Tussen al deze vragen door heb ik ook weer wat oefeningen gehad. Na de fysio had ik nog een uurtje stage en mocht ik weer training geven aan mijn stageteam. Ik merkte tijdens dit uurtje al dat de fysio toch wel erg zwaar was. Ik had ook weer hoofdpijn en ben dus gaan rusten na stage.

 

Ondanks alles probeer ik toch altijd positief te blijven en weet ik dat er een dag gaat komen dat mijn herstel weer vooruit gaat.