Het is lang geleden dat ik wat heb geschreven op mijn blog, dus ik vond het wel weer eens tijd om een update te plaatsen. Ik heb in december zowel fysiotherapie als ergotherapie afgerond. Na 1 jaar tijd kan ik dus eindelijk zeggen dat ik klaar ben met mijn therapieën en dat ik beter ben. Ik voel mij ontzettend goed en heb lichamelijk eigenlijk geen klachten meer. Cognitief heb ik nog wel wat klachten, maar hier heb ik niet meer dagelijks last van. Stage en school zijn voor mij makkelijk vol te houden, dit was een paar maanden geleden wel een heel ander verhaal. Volgende week begin ik weer met 1 avond in de week werken. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit gaat en of ik dit lichamelijk ook volhoud. Het is natuurlijk lang geleden dat ik heb gewerkt. Ook stage heb ik uitgebouwd naar meer uren op een dag, omdat ik natuurlijk eerst maar 4 uur maakte. Ik heb dit eigenlijk langzaamaan opgebouwd en nu houd ik het zelfs vol om een heel dagdeel lessen te geven. Dit had ik een paar maanden geleden nooit kunnen doen, zoveel energie vraagt het van je. 

 

Ondanks dat ik beter ben probeer ik elke nacht nog steeds 8-10 uur slaap te pakken. Ik heb gemerkt tijdens mijn herstel dat slapen echt een grote rol heeft en dat merk ik eigenlijk nu nog steeds. Een goede nachtrust is eigenlijk altijd heel erg belangrijk. 

 

Door de lockdown moet ik wel eerlijk zeggen dat ik vrij weinig motivatie heb, met name voor school. Ik had voor de lockdown echt een goed ritme te pakken en hier was ik helemaal aangewend, maar van dit ritme is niks meer terug te zien. Ik ben ook erg blij dat er weer versoepelingen komen en vooral dat de sportscholen, maar ook de scholen weer opengaan. Ik hoop hierdoor weer gewoon een goed ritme te kunnen hebben, want dan heb ik ook meer motivatie om wat voor school te doen. Mentaal vind ik deze tijden dus erg zwaar, maar ik weet zeker dat ik echt niet de enige ben. Ik hoop dat alles snel weer normaal word en dat we weer kunnen leven zoals we voor covid-19 deden. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb