Weer even een kleine update over hoe het met mij gaat. Morgen is het alweer 9 maanden geleden dat ik ziek ben geworden. Ik denk dat ik nu op het punt ben gekomen, dat ik er helemaal klaar mee ben en mij weer goed wil voelen. Ik heb dit gevoel eigenlijk in de afgelopen 9 maanden nooit echt zo erg gehad, omdat het natuurlijk een tijd wat beter is gegaan en ik wel dingen kon doen. Nu het mooie weer eraan komt, wordt het steeds lastiger om niks te kunnen doen. De warmte vind ik normaal echt heerlijk, maar het helpt niet echt voor mijn herstel. Sinds mijn terugval ben ik mij nog steeds niet beter gaan voelen.

 

Het goede nieuws is wel dat ik aankomende week een gesprek met C-support heb en langs de huisarts ga. Mijn fysiotherapeut vond het ook tijd om toch meer onderzoek te laten doen, omdat ik ook nieuwe klachten erbij heb gekregen. Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk hierom kan vragen en ik hoop dat ik het ook krijg en dat het positief uitpakt. Ook ben ik vorige week gevaccineerd. Ik dacht zelf dat ik hier heel ziek van zou worden, maar het viel echt heel erg mee. Ik had wel een hele pijnlijke arm en was ontzettend moe en daarnaast had ik hoofdpijn, maar verder had ik eigenlijk nergens last van. Het was niet alsof ik mij super goed voelde, maar het viel gelukkig allemaal mee.

 

Wat ik ook heel erg heb gemerkt in de afgelopen maanden, is dat ik echt alle kleine dingen ben gaan waarderen. Ik vind het fijn dat ik toch nog een paar uurtjes in de week kan werken, omdat ik dan toch wel weer gezellige mensen om mij heen heb. Ondanks dat het wel erg zwaar is, wil ik het toch iedere keer weer blijven proberen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb