De afgelopen 2 weken heb ik even niks geplaatst. Ik heb veel rust genomen en had daardoor niet echt de behoefte om hiermee bezig te gaan. Wel ben ik weer in de afgelopen 2 weken 2 keer naar de fysio geweest. Ik vind het erg fijn om naar de fysio te kunnen, omdat er dan toch weer wat meer duidelijk wordt over hoe het nu echt met mij gaat en wat mijn hartslag en saturatie doen tijdens lichte inspanning. Mijn saturatie was goed bij de fysio, maar mijn hartslag blijft toch gek doen. Vorige week daalde mijn hartslag tijdens het fietsen i.p.v. dat die omhoog ging. Afgelopen week deed ik een ademhalingsoefening en hierbij ging mijn hartslag ook van het een naar het ander. Mijn hartslag is dus nog heel onstabiel.

 

Ik merk dat ik nog steeds geen verbetering voel en dat het dus nog steeds hetzelfde is als 7 weken geleden. Ook beginnen mijn spieren/gewrichten meer te verslappen en doen ze zelfs soms pijn. Ik denk dat dit komt omdat ik natuurlijk niet meer sport en ook niet veel meer beweeg. Hiernaast krijg ik weer hele erge hoofdpijn als ik iets te veel op een dag heb gedaan. Dit is echt lang goed gegaan voordat ik een terugval kreeg. Het komt er dus op neer dat ik nog lang niet de oude ben.

 

Hoe ik verder hiermee omga dat is een goede vraag. Ik merk dat ik het een plekje heb kunnen geven en er dus ook wel mee kan omgaan dat ik al bijna 9 maanden niet zo veel kan. Eerst vond ik het erg moeilijk en wilde ik gewoon alles doen, maar mijn lichaam riep mij de hele tijd terug. Nu merk ik dat ik dit dus niet meer zo veel heb en dus ook echt kan aangeven wat ik wel of niet kan doen. Maar ik ben Neri niet als ik niet gewoon alles wil proberen en doen, waardoor ik toch af en toe over mijn grens ga.

Maak jouw eigen website met JouwWeb