Hoe gaat het nu met mij na 1 week goede rust te hebben gepakt? Nou, eigenlijk nog steeds niet goed. Ondanks veel rust en veel slaap, ben ik nog steeds elke dag zo vermoeid en stijgt mijn hartslag nog steeds erg hoog. Als ik in de ochtend mijzelf klaar maak, stijgt mijn hartslag richting de 130/140. Met traplopen stijgt mijn hartslag naar de 120/130. Ook met werken zit die vaak hoog. 

 

Afgelopen vrijdag (28-05) moest ik een paar uurtjes naar school. Dit viel echt heel erg zwaar en ik ben gelijk gaan slapen toen ik thuis was. De hele middag heb ik mij slecht gevoeld en ik heb eigenlijk de hele dag verder op bed gelegen. Verder was ik afgelopen maandag ook weer 1 uurtje naar school geweest en ook dit viel weer veel te zwaar. Ik was zo moe toen ik thuis kwam en dat van dat ene uurtje. Zelf vind ik het bizar dat mijn lichaam daar zo op reageert. 

 

De afgelopen dagen met het warme weer waren ook redelijk zwaar. Ik kon niet te lang in de zon zitten, ondanks dat ik dit voor mijn besmetting wel altijd goed kon. Ook werd ik door het weer nog vermoeider. Hoe graag ik met dit weer ook even op een terras was gaan zitten of even een wandeling was gaan maken, ik kon het gewoon niet. Ik vind het dan ook moeilijk om niks met mijn vrienden te kunnen doen en om dan weer uit te moeten leggen dat het niet goed met mij gaat. Soms heb ik gewoon het gevoel dat ik dan niet begrepen word en dit vind ik lastig. Ik zou zo graag weer eens wat met ze willen doen, maar het is gewoon te zwaar. Het kost mij heel erg veel energie en daar heb ik dan de dagen erna ook weer last van. Ook op het werk moest ik uitleggen dat het niet goed met mij gaat. Ik blijf het moeilijk vinden om dit uit te leggen.